Ik ben Geert Beuker en sinds 1994 ben ik werkzaam op het gebied van de btw. Eerst bij de Belastingdienst en later als belastingadviseur, o.a. bij KPMG Meijburg & Co.

Het op een dusdanige wijze oplossen van btw-vraagstukken dat het echt van toegevoegde waarde is voor de klant, doet mijn hart zingen. Inmiddels heb ik ruim twintig jaar ervaring op btw-gebied zowel als inspecteur als adviseur. Deze ervaring strekt zich uit tot een zeer breed terrein van de btw. Daarbij heb ik ook oog leren krijgen voor overige relevante fiscale en juridische aspecten die zich bij het oplossen van vraagstukken kunnen voordoen.

‘Boven verwachting’

Richting onze klanten hebben we betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Op het moment dat wij een belastingadviseur zochten waren dat ook twee aspecten die wij in onze toekomstig adviseur zochten. Na een plezierige kennismaking met Geert zijn we akkoord gegaan met een heldere offerte. Inmiddels heeft Geert bewezen betrouwbaar, snel én accuraat te zijn. Een plezier om mee te werken!

Arne Dutij

Directeur, Mailtraffic

Share This